Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 23 Kasım 2015

CHP Arnavutköy’de İlk Başkan Adayı Mustafa Keskin Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na Mustafa Keskin(51 ) Aday. CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı için 6 Aralık Pazar günü yapılacak 3. Olağan Kongresi’ne aday olan Mustafa Keskin, adaylık açıklamasını ilçe binasında yaptığı bir toplantıyla duyurdu.
Partililere seslenen Mustafa Keskin; “Geçtiğimiz 1 Kasım seçimleri sonuçları da göstermiştir ki CHP Arnavutköy İlçe yönetimi artık değişmelidir. Arnavutköy’de partilisinden korkmayan, saklanmayan bir ilçe başkanı için yönetime talibim. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi. İlçe binasında düzenlenen toplantı, açılış konuşmasını yapan İsmail Topal’ın Türkiye’de son yaşanan Suruç ve Hatay olayları, Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu anonsu ve hoşgeldiniz dilekleri ile başladı.

chp mustafa keskin (4)

“CHP Türkiye’nin Umudu Olmuştur”
Açılış konuşmasının ardından İlçe Başkan Adayı Mustafa Keskin kürsüye geldi. Keskin; “Değerli partililer ve basın mensupları hepiniz hoşgeldiniz. Türkiye siyasal tarihi darbelerle, acılarla doludur. Bu zulüm düzeni devam ettikçe bizlere çok fazla acı düşecektir. Bizler gibi hak arayanlar için, şu anda siyasal iktidara karşı olan herkes için zulümler devam etmektedir. 2002 yılında AKP iktidara geldiği yıllardan bugünlere kadar bizler bu ülkenin aydınlık geleceği için siyaset yapmaya devam ettik. 7 Haziran seçimleriyle büyük bir umuda kapıldık, ancak yine yüzde 25’ler seviyesinde kaldık. 7 Haziran sonrasında CHP’ne hükümet kurma görevi vermediler. O zaman CHP’ye hükümet kurma görevi vermeyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan zulmü Türkiye’de hala devam etmektedir. Bu saltanat düzeninin devamı için, bizim bir hükümet kurmamız için görev verilmemiştir. 7 Haziran sonrasında bu ülkede bir anda silahlar konuşmaya başladı. Suruç’ta, Ankara’da daha önceden hazırlanmış bir planla yüzün üzerinde insanımızın canı alındı. AKP’nin uyguladığı dış politika sayesinde dört bir yanımız ateş çemberine dönüşmüştür. Sınırlarımız teröristlerin yol geçen hanına dönüşmüştür. Bizler CHP olarak bu ülkede insanlığın kurtuluş umudu olduk. Ben 1 Kasım’da insanların ölmemek için AKP’ye oy verdiğine inanıyorum. Bu sadece canlarından olmak anlamında değil, insanlar gırtlaklarına kadar borç batağına batırıldı. Bu borçlar nedeniyle de ölmemek için AKP’ye oy aymıştır. Ülkeyi yoksullaştırarak hesap sormayan bir halk modeli oluşturmuştur” şeklinde konuştu.

chp mustafa keskin (1)

“3. Bölgede Oy Kaybeden Tek İlçeyiz”
CHP Arnavutköy İlçe Başkan Adayı Mustafa Keskin, 1 Kasım’da Arnavutköy’de alınan oy oranlarına değindiği konuşmasında, “Ben Arnavutköy’ü baz alarak 3. Bölge değerlendirmesi yapmak istiyorum. 7 Haziran seçimlerine göre 3. Bölgede 106 bin oy arttırdık. Ancak 7 Haziran seçimlerine göre 3. Bölgeden 12 ilçe CHP oylarını arttırmış, yalnız Arnavutköy’de oy sayısı artmış gibi görünse de 0,33 oranında oy kaybetmişiz. Bu konuda hepimizin başımızı öne eğip düşünmemiz gerekir. Buradaki eksiklikleri düşünmemiz gerekiyor. Biz Arnavutköy’de maalesef gençlik kollarını, kadın kollarını aktif hale getiremedik. Bunları yapamadığımız için 1 Kasım’da 3. Bölgede oy kaybeden tek ilçeyiz. Bu nedenle Arnavutköy’de değişimin zamanı gelmiştir. Ben CHP’ni Arnavutköy’de umut haline getireceğim için, sizlerle birlikte bunu başarabileceğim için adayım” dedi.

chp mustafa keskin (2)

“Örgütünden Kaçan Bir Başkan Olmayacağım”
Mustafa Keskin sözlerine şöyle devam etti; “Burada sizlerin huzurunda söz veriyorum. Arnavutköy’de bütün derneklerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, yoksullarla partimizi buluşturacağım. Onların ve çocuklarının kurtuluşunun bu partide olacağını anlatacağım. Hiçbir CHP’liyi ötekileştirmeyeceğim, küsmeyeceğim. Aksine eleştirilerden kendime yol çizerek, güç alarak devam edeceğim. Bugüne kadar bu partide yöneticilik, başkanlık yaparak, partime hizmet eden herkesin birikimlerinden faydalanacağım. Partinin danışma kurulunu hayata geçireceğim. Üç ayda bir biraraya gelerek, hem onların bizi denetlemesini isteyeceğim. Bizim yönetimimizde her ay toplanarak, örgütünden kaçan bir başkan değil, örgütüne açık bir başkan olacağım. Bizim yönetimimizde CHP siyaset üretecek. Buradaki projeler genel merkeze sunulacak. Diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bizler her ne olursa olsun partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunu diğer arkadaşlarıma da söylüyorum.”

“Keskin Destek Verenlere Teşekkür Etti”
Konuşmasının son bölümünde kendisine desteklerini açıklayan CHP Arnavutköy İlçe başkanlarından Ali İhsan Ercan’a, 2009 yerel seçimlerinde CHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Hikmet Altunkalem’e ve partililere teşekkürlerini sundu. İlçe Başkan Adayı Mustafa Keskin’in ardından eski ilçe başkanı Ali İhsan Ercan, eski ilçe başkan adayı Hüseyin Çelik, CHP Arnavutköy Belde Başkan adayı Ahmet Kaya, eski yöneticilerden Şaziye Yelgedik kısa birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından toplantı sona erdi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba