Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Ekim 2014

Deliklikaya Mahallesi’ne Dev Sanayi

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi’ne Organize Sanayi yapılıyor. Yaklaşık 2000 dönüm bir alana yapılan sanayi alanının bölgeye büyük katkı sağlaması bekleniyor.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Deliklikaya Muhtarı Hasan Aktaş sanayi alanının Deliklikaya’ya ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Mahallemize yapılan sanayi alanında bacasız sanayi yani lojistik alanı olacak. Yaklaşık 2000 dönüm civarında bir alanına İkitelli Organize Sanayinin buraya taşınacağı söylendi. Normalde bu yıl bitmesi gerekiyordu ancak 1 yıl uzatıldı. Önümüzdeki yıl hizmete girmesini bekliyoruz. Sanayi alanının Deliklikaya’ya büyük faydası olacağını düşünüyoruz. En azından vatandaşlarımıza iş imkanı oluşacak. Deliklikaya’nın yanı sıra civar mahallelerde buradan faydalanacak. Ayrıca sanayinin hemen yanına Kiptaş konutları da yapılacak. 1500 konutlu bir yerleşim alanı olacak. 2015’de bu projenin de yapılması öngörülüyor” dedi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba