Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Ekim 2014

Demirhan’ın Projesi Büyükçekmece’ye Gitti

2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Avukat Abdullah Demirhan’ın “Dev Film Platosu” projesi Büyükçekmece’de hayata geçiyor.

BÜYÜKÇEKMECE’YE DEV FİLM PLATOSU
Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme’ın da ortak olduğu şirket, Büyükçekmece’de Toscana Vadisi yanında 400 dönüm arazi üzerine yaklaşık 350 milyon dolarlık dev bir film platosu kuracak. Geçtiğimiz aylarda da Büyükçekmece’yi ziyaret eden ve Belediye Başkanı Hasan Akgün ile bir görüşme yapan Van Damme’ın, bu ziyareti sırasında da çalışmaları yakından takip edeceği ve proje ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

DEMİRHAN ARNAVUTKÖY İÇİN DÜŞÜNMÜŞTÜ
Yerel seçimler arefesinden Ak parti’den Arnavutköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve aday adaylığı sürecinde bazı projelerini kamuoyu ile paylaşan Avukat Abdullah Demirhan, Arnavutköy’ün marka değerinin yükseltilmesi için önemli projeler üretilmesi gerektiğini söylemişti. Bu projelerinden birisi de özellikle Hollywood yapımcılarını Arnavutköy’e çekebilmek adına coğrafi yapısı ve geniş alanları ile projeye uygun olan Arnavutköy’de dev bir film platosu kurulmasıydı. Projesinin Belediye Başkanı olması halinde hayata geçirilmesi için tüm imkanları seferber edeceğini söyleyen Demirhan, başkan adayı gösterilmemiş ve Ak Parti’nin adayı olarak gösterilen Ahmet Haşimi Baltacı yeniden Belediye Başkanı seçilmişti. Aday gösterilmeyen Demirhan’ın projelerinden birisi olan Film Platosu projesi de Arnavutköy’e komşu olan bir diğer ilçe Büyükçekmece’de hayata geçirilmeyi bekliyor.
Kaynak: haberaktivite

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba