Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 2 Mayıs 2017

Emir; İhtiyacımız Olan Birlik ve Beraberliktir

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy 4. olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Yüksel Emir yeniden ilçe başkanı seçildi. Arnavutköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye katılım yoğun oldu.

“Büyüklerimizin emanetini taşımayı kendimize görev edindik”
Kongrede bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir partilerinin bayrağını bir kademe daha ileriye taşımak için çalıştıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizde partimizin kutlu bayrağını bir kademe daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı yapıyoruz ve bundan sonrada yapmak istiyoruz. Çok yoğun bir 3 yılı geride bıraktık. Ülkücü hareketin neferleri olarak üstümüze düşen görev ve sorumluluğu gücümüzün yettiğince, dilimizin döndüğünce yerine getirmek çalıştık. Bu davaya hizmet etmiş büyüklerimizin emanetini taşımayı kendimize görev edindik. Bugün en çok ihtiyacımız olan ülkücüler olarak birlik ve beraberliktir. İşte tam o nokta da rahmetli Başbuğumuzun, “Kuvvet, birlik ve beraberlikten doğar. Milletimizin uğradığı bütün felaketler; birlik içinde yaşayamadığımızdandır. Törelere riayet etmeyerek, birbirimizi sevmememizden, birbirimizi çekememeliğimizdendir. Memleket hizmeti, itaatsizliği, ihmalkarlığı, ciddiyetsizliği asla kabul etmez. Evvela kendimizi yoklayacağız. Bir Bozkurt, Bir Ülkücü olarak ruhen, karakter itibariyle kendimizi yetiştirmemiz lazımdır. Bencillikten Türk Milleti, Türklük çok zarar görmüştür. Hepimiz Türk Milleti olarak bu bencillik duygusunu atmalıyız; atmalısınız. Hepiniz biriniz, biriniz hepiniz için olmalısınız” sözü bizler için büyük önem arz etmektedir. Eğer ülkücü, ülkücünün kurdu olmaz ise ülkücü hakaretin önünde engel teşkil edecek hiçbir durum yoktur. Nefsi kabarık, bitmek tükenmek bilmeyen bir fesatlık ve hamaset duygusuyla yahut sadece heyecan ile hareket edenlerin sonu elbette hezeyan olacaktır. Bahsettiğim ülkücü irade fanatiklerin, sempatizanların değil, inanmış samimi ne olduğunu ve ne olmadığını bilen ülkücülerin omuzlarında yücelecek ve yüce Allah’ın izniyle gönüllere ilmek ilmek işlenerek iktidar olacaktır. Son genel seçimlerde dahil olmak üzere referandum sürecinde hem genel başkanımıza hem de ülkücü camiamıza alçakça ve ahlaksızca saldırıya geçenler oldu. Ancak şu bilinmelidir ki bunlar ülkücülüğe, milliyetçiliğe kendini adamış olan Devlet Bahçeli’nin ülkücülüğünün ne fitresi eder ne de zekatı” ifadelerini kullandı.
mhp kongre (4)
“Türk milleti feraseti ile en doğru kararı verdi”
MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ülke olarak kritik günlerden geçildiğini ifade ederek, “Bir referandum süreci geçirdik. Türkiye çok önemli bir anayasa değişikliği yaptı. Bu kadar önemli bir anayasa değişikliğinin aziz Türk milletinin onayına sunulması çok önemliydi. Ama bu kadar demokratik bir meselede bile rahatsız olanlar oldu. Yapılan karalamalara, bilgi kirliliğine rağmen Türk milleti feraseti ile en doğru kararı verdi. Burada önemli olan milletin onayına sunulmasıydı. Bize düşen millet olarak, siyasiler olarak artık önümüze bakmaktır, Türkiye’nin bu yeni dönemde ufkunun açılması adına yeni hamlelere destek vermektir. Yapılan yeni değişiklikte bir takım uyum düzenlemeleri 6 ay içerisinde yapılacaktır. Uyum kanunları TBMM tarafından çıkartılacaktır. Türkiye ayağındaki bir takım prangalardan kurtulacak ve daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Ben bu kongremizin önce Arnavutköyümüze, sonra İstanbulumuza, partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.
mhp kongre (2)
mhp kongre (3)
mhp kongre (1)
mhp kongre liste

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba