Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Kasım 2017

Federasyonların Dev İttifakı

Tokat federasyonları Beylikdüzü’nde bir araya gelerek birlikte hareket etme kararı aldı. Tokat federasyonları TÜMTOKKON çatısı altında güç birliği yapacak.

İSTKOP Genel Başkanı Yusuf Uzun özlenen ve beklenen bir karar olduğunu belirterek, “TÜMTOKKON çatısı altında güç ve iş birliği uzlaşması sağlandı.  Diğer katılacak olan federasyonları ileriki tarihlerde açıklayacağız. Artık kimse bizi yönetemez. Yönetilen değil, yöneten olacağız. İstanbul’da yaşayan 2 milyon Tokatlıların haklarını tarafsızca savunacağız. Temsil haklarının ulusal ve yerelde rehberleri ve elçileri olacağız. Yıllarca mahrum edilmiş siyasi hakların, geri plana itilmiş halkımızın daha etkin oranda yönetici ve idareci olması için mücadele vereceğiz. Senelerce Tokatlıların adını kullanarak; hiçbir hizmette bulunmayan ve kendi ceplerini bolca dolduran kişilerin peşinde olmadığımızın ispatını yapacağız. Halkını bölen ve ötekileştiren her türlü cahilliğin karşısında olacağız. TÜM TOKKON çatısında beraber ortak istişareyle hizmette bulunacak olan federasyonlar ve Tokat ilçe dernekleri TOKDEF- ZİLDEF- TRAKYA- AVRASYA- MARMARA ve İSTKOP olarak yollarına devam edecektir.  Böylece yaklaşık 250 Tokatlı sivil toplum kuruluşlarının ve federasyonların seslerini tek çatı olan TÜMTOKKON aracılığıyla temsil edilecektir. Bu oluşuma katkı sağlayan tüm federasyon ve diğer sivil toplum kuruluşları başkanlarına teşekkür ederim.  Bu fikrin meydana gelmesinde çalışan ve ittifak eden tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca RTÜK Üst Kurul Uzmanı Sn. Mahmut Demiryürek Beyin aramızda bulunmasından dolayı hemşerilerimiz adına kendisine teşekkür ederim. Bizim tek amacımız hemşerilerimizin ellerinden tutmak ve onları istedikleri yere taşımak olacaktır. Bizim hizmet anlayışımızda ötekileştirmek, bölmek, ayırmak, gruplaştırmak asla olmayacaktır. Hemşerilerimizin onurlarını ve haysiyetlerini, şerefli ve aziz kılacağız. Bu oluşumun memleketimiz ve hemşerilerimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba