Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Haziran 2017

Fenerbahçelilerden İftar Programı

Arnavutköy Fenerbahçeliler Temsilciliği bir iftar programı düzenledi. İftar programına yönetici ve eski futbolcularının yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı.
Cemal Reşit Rey ilköğretim Okulu’nun bahçesinde düzenlenen iftar programı Kur’an okunmasıyla başladı. Programa eski Fenerbahçeli futbolcu Ogün Altıparmak, Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, eski futbolculardan Saffet Akbaş, bir milyon üye proje sorumlusu Miraç Çam, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, Arnavutköy Ülkü Ocak Başkanı Feyyaz Uzun, muhtarlar, dernek başkanları, Fenerbahçe taraftarları katıldı.
fenerbahçe iftar (5)
Fidan teşekkür etti
Arnavutköy Fenerbahçeliler Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan programda bir konuşma yaparak, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı mübarek olsun. Programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.fenerbahçe iftar (3)
Feder Yönetim Kurulu ve Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay ve Fenerbahçeli eski futbolcu Ogün Altıparmak birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Fenerbahçe marşlarıyla coşan taraftarlar hep birlikte ellerindeki sarı lacivert ve kırmızı beyaz bayrakları sallayarak marşlara eşlik etti. İftar saatinde başlayan yağmur ise unutulmaz bir anı yaşattı.
fenerbahçe iftar (4)
fenerbahçe iftar (1)
fenerbahçe iftar (2)

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba