Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Şubat 2017

Fenerbahçelilerden Kaymakam ve Emniyet Müdürüne Ziyaret

Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan ve yönetimi Kaymakam Kasım Fikret Dayıoğlu ile İlçe Emniyet Müdürü M. Haluk Öztürk’ü ziyaret etti.
Arnavutköy Kaymakamı ve Emniyet Müdürüne nezaket ziyaretinde bulunan Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği yönetimi aynı zamanda son günlerde Sazlıbosna – Hadımköy yolunda yaşanan kazaları dile getirdi. Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan Sazlıbosna – Hadımköy yolunda yaşanan kazalar sonucu her yıl onlarca vatandaşın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını ifade etti. Bu konuda gerekli adımların atılmasını ve çözüm üretilmesi gerektiğini belirtti. Ziyarette Fenerbahçe forması takdim edildi.
Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, “Yaşanan kazaların son bulması için çalışmalarımız sürüyor. Birkaç alternatif üzerinde duruyoruz. En kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba