Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Şubat 2018

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Arnavutköy’de Anıldı

20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesi Kampüsü’nde çıkan olaylarda bıçaklanarak öldürülen, Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve Ülkü Ocakları üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölüm yıl dönemi sebebiyle Arnavutköy Ülkü Ocakları anma programı düzenledi.

Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve yönetimi, ülkücü gençler ve birçok vatandaş katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kuran-ı Kerim okundu ve başta Fırat Yılmaz Çakıroğlu olmak üzere tüm şehitlere dua edildi.

Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun, “Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz 2015 yılında Ege Üniversitesi’nde bıçaklanarak şehit edilmiştir. Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi olan Fırat Yılmaz Yılmaz Çakıroğlu başarılı bir öğrenciydi. Allah mekanını cennet eylesin. İlk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’la başlayan Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile devam eden şehitler kervanı kutlu davamızın şeref nişanesi olmuştur” dedi. Daha sonra Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını anlatan video gösterisi izlendi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hatalı Dış Politika Denklemi

Hatalı Dış Politika Denklemi

Tasarım | Enba