Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Mayıs 2018

Genç Aday Adayı Yakup Han Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı Yakup Han çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği öneme atıf yapan Han, “Siyaset gençleşiyor, Türkiye güçleniyor. 24 Haziran’da Reis’in yanında ben de varım” diyor.

Arnavutköy’de Ak Parti’den en genç milletvekili aday adayı olan Yakup Han, çalışmalarına İstanbul 3. Bölge ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşları, esnaf ziyaretleri başta olmak üzere hemen hemen her gün birkaç programla devam ediyor. Sokakta, pazarda esnaf ve vatandaşları ziyaret eden genç siyasetçi, dilek, öneri ve başarı temennilerini alıyor.

“Cumhurbaşkanımızla DEVAM”
Vatandaşlarla sıcak bir diyalog kuran Yakup Han, “Arnavutköy’den bir siyasetçinin Ankara’da bulunması gerekir” dileklerine tercüman oluyor. Yakup Han, “Arnavutköy İstanbul’un yarını. Yüzyılın en önemli projeleri burada hayata geçiriliyor. Dolayısıyla Arnavutköylü bir milletvekilinin Ankara’da bizleri temsil etmesi gerektiğini düşünüyorum. Son güne kadar çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun bizler davamızda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz ve Cumhurbaşkanımızla DEVAM edeceğiz” dedi.

“Reis’in yanında yer almak üzere aday adayı oldum”
Yaptığı ziyaretlerde çok olumlu tepkiler aldığını dile getiren Yakup Han, “Cumhurbaşkanımızın da temennisi olarak gençlere siyaset yolu açılmıştır. Ben de bu yolda Arnavutköy’ün ve gençliğin sorunlarını iyi bilen biri olarak Reis’in yanında yer almak üzere aday adayı oldum. İçimizdeki bu dava aşkı ve gençlik enerjisini yine milletimin hizmetinde kullanmak gayesindeyim. Geçen bu süreçte yaptığım ziyaretlerde, beni bağırlarına basan memleket ayırmaksızın tüm Arnavutköylü hemşerilerime teşekkür ederim. Gittiğim her yerde sevgi ve saygıyla karşılandık. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu şu günlerde önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinin milletimizin birlik ve dirliğine daha da bir anlam katacağı inancındayım” şeklinde konuştu.

Yakup Han’dan Kudüs tepkisi
İsrail’in Filistinlilere yönelik yaptığı insanlık dışı vahşeti kınadığını belirten Yakup Han, “Masum ve savunmasız Filistin halkına yönelik yapılan kanlı saldırıların, Siyonist İsrail ve suç ortağı ABD’nin, kirli ve karanlık yüzlerini bir kez daha ortaya koymuştur. Özgürlükten dem vuran birçok dünya devletinin bu katliama kayıtsız kalmaması ise vahim bir durumdur. Bu katliamlardan dolayı İsrail’i ve ABD’yi kınıyorum. Siyonist İsrail kadar ABD yönetimi de bu zulümden sorumludur. Bizler hiçbir şekilde bu vahşete seyirci kalıp susmayacağız” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba