Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Ağustos 2016

Genç Kuru Temizleme Arnavutköylülerin Hizmetinde

Genç Kuru Temizleme Merkez Mahallesi Sultan Murat Sokak’ta hizmete açıldı. Açılışa Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı Melik Genç, işadamları, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı.

“Zincirin ilk halkası olmasını diliyorum”
Program da bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “İsmet kardeşimizin açmış olduğu bu tesisin zincirin ilk halkası olmasını diliyorum. Allah bol ve helal kazançlar nasip etsin. İşletmemizin Arnavutköy’e, sahibi İsmet kardeşimize ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
genc kuru temizleme1 (1)
Kalite ve tecrübe
Misafirleriyle tek tek ilgilenen işletme sahibi İsmet Genç ise misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Böylesine bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Kuru temizleme sadece elbiselerinizin temizlenmesi değildir. Aynı zamanda elbiselerinizin bakımını yapmış olursunuz. Genç Kuru Temizleme olarak kalite ve tecrübeyi bir araya getirerek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Genç Kuru Temizleme artık Arnavutköylü hemşerilerimizin hizmetindedir” dedi. Konuşmaların ardından kurban kesildi ve dualar yapıldı. Ayrıca katılımcılara ikramlar sunuldu.
genc kuru temizleme1 (2)
5 parça üzerine servis
Genç Kuru Temizleme’de mont, kaban, ceket, palto, manto, pardesü, takım elbise, gömlek gibi elbiselerinizi temizletebilirsiniz. Genç Kuru Temizleme müşterilerine en iyi kuru temizleme hizmetini sağlamak için, yeni nesil makineleri tercih etmektedir. Tecrübe ve kaliteyi bir araya getiren Genç Kuru Temizleme, 5 parça üzerine ise evlere ve iş yerlerine servis imkanı sunmaktadır.
genc kuru temizleme1 (3)
Adres: Merkez Mah. Sultan Murat Sk. No:22/3 Arnavutköy /İst
Tel: 0532 596 15 31
genc kuru temizleme1 (4)

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HASİAD’tan Bir İlk

HASİAD’tan Bir İlk

Tasarım | Enba