Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Aralık 2018

Genç Mimar Mehmet Demir Meclise Talip

Dempark Mimarlık Şirketi sahibi Mehmet Demir Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Haraççı Belde Belediyesi dönenimde Babası Halil Demir’in Ak Parti Haraççı Belde Başkanlığı yaptığı dönem de Ak Parti’ye gönül veren Mehmet Demir, küçük yaşlarda gençlik kollarında çalışmalara katıldı. 2014 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra Arnavutköy’de İnşaat ve emlak işleri ile uğraşan Mehmet Demir, “Arnavutköy bizim için önemli bir yer. 1990’dan bu yana babam Halil Demir burada. Haraççı ve Arnavutköy bölgesinde inşaat ve emlak işleri ile uğraşıyor. Bende Mühendislik Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümünü bitirdikten sonra Arnavutköy’de faaliyet göstermeye başladım. Arnavutköy, Ak Parti döneminde gelişti ve yapılan projelerle dünyanın tanıdığı bir yer oldu. Ben de meclis üyeliğine aday adaylık başvurumu yaparken şunu düşündüm; bu önemli projelerin olduğu yerde benimde çorbada tuzum olsun istiyorum. Burada güzel projeler üretmek istiyorum. Arnavutköy halkına faydalı projeler üreteceğime inanıyorum. Çünkü bölgeyi tanıyorum, bölge insanını tanıyorum ve neler istediklerini biliyorum. Kastamonuluları ve Arnavutköylüleri mecliste temsil etmek istiyorum” dedi.

Mehmet Demir Kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Kastamonu Taşköprülü. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Mühendislik Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümü mezunu olarak tamamladı. Evli ve iki çocuk babasıdır. Arnavutköy Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Şubesinin Kurucularından ve halen yönetimde görev almaktadır. Arnavutköy Emlak Borsası ve Dempark Mimarlık Şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba