Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Haziran 2019

Giresunlular Piknikte Buluştu

Giresun İli ve İlçeleri Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Geleneksel Piknik Şölenini İmrahor Mesire Alanı’nda düzenlendi. Yayla havasında gerçekleşen piknik şölenine yoğun katılım oldu.

Piknik şölenine Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, MHP MYK Üyesi Davut Haskırış, CHP Mil­letvekili Emine Gülizar Emecan, Arna­vutköy Belediye Başkanı Ahmet Ha­şim Baltacı, Arnavutköy Belediye Baş­kan Yardımcısı Kemal Aygenli, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy Ak Parti Ka­dın Kolları Başkanı Ayşe Baydar, Ak Parti Arnavutköy Gençlik Kolları Baş­kan Yardımcısı Yunus İçen, Ak Parti Tekirdağ Ergene İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Keçeci, Giresun Görele Belediye Başkanı Tolga Ere­ner, Giresun Çavuşlu Belediye Başka­nı Fatih Duzcu, Esenyurt Karadenizli­ler Dernek Başkanı Abdurrahman Ada, Görele Federasyon Başkanı Muhittin Çelik, Bağcılar Göreliler Dernek Baş­kanı Tayyar Aksu, Görele İnanca Köyü Dernek Başkan Yardımcısı Emin Er­gül, Görele İnanca Köyü Derneği Site­si Yöneticisi Orhan Poşul, Arnavutköy Sinoplular Dernek Yönetimi, Giresun­lu Sanatçısı Ufuk Arslan, Giresunlu Sanatçı Hicabi Şenlikoğlu, Sinoplu Sa­natçı Asım Şahin, Ordulu Sanatçı Seda Yıldız, Volkan Aktaş ve ailesi, işadam­ları, esnaflar ve bir çok Giresunlu va­tandaş katıldı. Piknik şöleninin sunu­culuğunu ise Mesut Yiğit yaptı.

“Amacımız tanışma, kaynaşma ve yardımlaşmayı arttırmaktadır”
Piknikte bir konuşma yapan Ar­navutköy Giresun İli ve İlçeleri Sos­yal Kültürel ve Yardımlaşma Derne­ği Başkanı Yücel Çam pikniğe katı­lanlara teşekkür ederek, “Bizleri yal­nız bırakmadığınız için şahsım ve der­neğim adına teşekkür ederim. Derne­ğimiz çeşitli programlar düzenleyerek Giresunlu hemşerilerimizi bir araya getirmektedir. Bu vesile ile amacımız hemşerilerimiz arasında tanışma, kay­naşma ve yardımlaşmayı arttırmakta­dır” diye konuştu.

“Her daim sizi yanımızda gördük”
Daha sonra bir konuşma yapan Ar­navutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ise, “İnsan çeşitli sebeplerle bir araya gelme ihtiyacı duyuyor. Ya­zın en hararetli günlerindeyiz. Böyle güzel bir yaz gününde. Allah’ın yarat­tığı bu güzel nimetlerin içerisinde, gö­nüllerin birbirine ısındırılması maksa­dıyla her yıl düzenli olarak piknik et­kinliği yapıyorsunuz. Allah muhabbe­tinizi artırsın. Devamlı böyle birbiri­nize karşı samimi, sevecen ve muhab­bet dolu bir ortamda bir arada olun. Her daim sizi yanımızda gördük. Çık­mış olduğumuz her yolda bizlere des­tek oldunuz. Özellikle 31 Mart’ta ya­pılan seçimlerde yine en güçlü desteği verdiniz. Giresunlu hemşerilerime ve Arnavutköylü hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Giresun­lular Sezer Erdoğan’ın orkestrada ol­duğu ve yöresel sanatçıların seslen­dirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerin­ce eğlendi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba