Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 16 Şubat 2016

Sultangazi’nin Günlük Gazete Özlemi Son Buldu

550 Bin kişinin ikamet ettiği ve 3. Havaalanı ile 3 köprü projelerine yakınlığıyla İstanbul’un merkezi haline gelen Sultangazi ilçesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan günlük gazete ihtiyacı, Gözlem Gazetesi’nin yayın hayatına başlamasıyla son buldu.

Gözlem Gazetesi daha ilk yayın gününde okuyucunun büyük ilgisiyle karşılandı.

Gazeteci Emin Yeşil ve Hüseyin Gencer yaptığı açıklamada, “Uzun süredir sizlere gerek internet üzerinden gerekse gazete ve dergi formatlarıyla, ilçede yaşanan gelişmeleri ve sıcak gündemi ulaştırmaya çalışıyoruz. Şimdi bu haber ağımızı biraz daha geliştirerek, sizlere ilçemizin ilk günlük gazetesiyle ulaşmaya çalışacağız. Bunun Sultangazi’de yaşayan herkesin özlem duyduğu bir ihtiyaç olduğunun farkındayız. GÖZLEM ismini verdiğimiz günlük gazetemiz ile ilçemizde yaşanan gelişmeleri siz değerli okuyucularımıza daha kapsamlı ve görsel anlamda daha zengin bir haber anlayışıyla ulaştırmaya çalışacağız. Gazetemiz, ilçemizde yıllardır yayın yapan ve hepinizin yakından tanıdığı; Emin Haber ve Ajans Akademi yayın gruplarının bir araya gelerek oluşturduğu güçlü bir ekip tarafından hazırlanacak ve siz değerli okuyucularımızın sesi olacaktır. Yayın politikamız, objektif ve kamunun yararına işleyen bir anlayış olacaktır. Günlük gazetelerin bir ülkenin kalkınmasında ve toplumun gelişmesinde büyük önem arz ettiğini biliyoruz ve bu sorumlulukla yaklaşık 520 bin kişinin ikamet ettiği ilçemize, günlük bir gazete kazandırmanın heyecanını ve haklı gururunu taşıyoruz. Daha güzel bir Sultangazi dileklerimizle…” denildi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba