Ana Sayfa MESAJLAR 17 Mart 2018

Halit Şenel’in Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

MHP Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısı Halit Şenel 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Halit Şenel mesajında, “Tarih boyunca vatanı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk milleti, gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, başka milletlere de canı pahasına verdiği mücadelesiyle emsal olmuştur. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.” sözüyle Çanakkale’deki askerimizin manevi gücünü, bu büyük zaferin hangi ruhla kazanıldığını gözler önüne sermektedir. Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba