Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Ocak 2021

Haraççı’ya Yeni Park

Arnavutköy Belediyesi vatandaşların sağlıklı ortamlarda vakit geçirmeleri için çok yönlü parkların yapım çalışmalarına devam ediyor.
İlçeye kazandırılan şehir parkları, bölge parkları gibi büyük parkların yanı sıra birçok mahalleye yeni parklar inşa eden Arnavutköy Belediyesi, son olarak Haraççı Mahallesi’ne 3 bin 813 m² büyüklüğünde park inşa ediyor.
Haraççı Mahallesi’nde okul bölgesine yakın alanda inşa edilen park, tamamlandığında hem öğrencilere hem de mahalle halkına hitap edecek. Parkın içerisinde çocuk oyun alanları, oturma alanları, spor alanları ve peyzaj alanları yer alacak.
Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından 3 bin 813 m² alana inşa edilen park, 2 bin 234 m² yeşil alana ve bin 579 m² de sert zemin alanına sahip olacak. Sosyal ve spor aktivitelerinin yapılabileceği parkın yapımı kısa sürede tamamlanarak, okul öğrencilerine ve mahalle halkına hizmet edecek.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba