Ana Sayfa MESAJLAR 25 Ocak 2023

Hasan Kantarkıran’ın Regaib Kandili Mesajı

Çavuşoğlu Gıda & İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Vurgu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Kantarkıran Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Hasan Kantarkıran mesajında, “Üç ayların bereket ve rahmet dolu mübarek gecelerinden ilki olan Regaib Kandili’ni idrak ediyoruz. Regaib gecesi, mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin müjdecisidir. Bu aylar Allah’ın rahmet ve bereketinin sağanak yağmurlar gibi yağdığı, kalplerin, gönüllerin huzurla dolduğu önemli bir zaman dilimidir. Dualarımızın kabul olması dileklerimle tüm İslam aleminin Regaib Kandili mübarek olsun” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba