Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Nisan 2015

İlçe Milli Eğitim, Kafkas Turizm ve Hafızoğlu Kebap Salonu Öğretmenleri Bir Araya Getirdi

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kafkas Turizm ve Hafızoğlu Kebap salonu tarafından Arnavutköy’e atanan yeni öğretmenleri kahvaltı programda bir araya getirdi.

Hafızoğlu Kebap Salonu’nda düzenlenen programa Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, İlçe milli eğitim şube müdürleri, Kafkas Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Barış Maden, Hafızoğlu Kebap Salonu sahibi Ayhan Aktürk ile ve Arnavutköy’e yeni atanan öğretmenler katıldı.

öğretmenler (1)

Programda bir konuşma yapan Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ yeni atanan öğretmenlere başarılar dileyerek, “Öğretmenlik, okul dışında da etkileri olacak, öğrencilerinizle hayallerinizde ve rüyalarınızda bile buluştuğunuz bir yaşam şekli olacaktır. Öğretmenliğin kutsal yanını unutmadan, bugünkü heyecanınızı hiç yitirmeden mesleğinizi icra etmelisiniz” diyerek öğretmenlik mesleğinin bir memuriyet mesleği olmadığını, sevgi, anlayış, fedakarlık temeline dayalı özel bir meslek olduğunu belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ öğretmenleri bölge ve okullar ile ilgili de bilgilendirdi.

öğretmenler (2)

Daha sonra bir konuşma yapan Kafkas Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Barış Maden ise öğretmenleri tebrik ederek, “Kafkas Turizm olarak bir çok okulumuzun öğrencilerini bizler taşımaktayız. Bu nedenle sizlerle de sık sık irtibatta olacağız. Sizlere de bu kutsal görevde başarılar diliyorum. Arnavutköyümüze hoşgeldiniz” dedi.

öğretmenler (4)

Kafkas Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Barış Madenin ardından bir konuşma yapan Hafızoğlu Kebap Salonu sahibi Ayhan Aktürk ise öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar diledi ve Hafızoğlu Kebap Salonu’nda ağırlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

öğretmenler (5)

Konuşmaların ardından öğretmenler teker kendilerini tanıttılar ve meslek hayatına başlamanın mutluluğunu dile getirdiler. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program son buldu.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

öğretmenler (3)

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba