Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 24 Mayıs 2021

İMRAHOR MESİRE ALANI HAZIR HALE GETİRİLDİ

Arnavutköy Belediyesi, kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber mesire alanlarının temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Covid-19 salgınının başlamasıyla kapalı kalan İmrahor Mesire Alanı, kademeli normalleşme sürecine geçilmesiyle beraber yeniden hizmete alındı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanlardan biri olan Arnavutköy Belediyesi İmrahor Mesire alanı, tüm güzellikleri ile vatandaşları yeniden ağırlamaya hazır hale getirildi.

Pandemi Önlemleri Alındı

Covid-19 tedbirleri kapsamında tüm önlemlerin alındığı alan Arnavutköy Belediyesi ekiplerince temizlenerek, vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi. Uzun ara kapalı kalan alanda yabani otlar kesildi. Alan içerisinde bulunan yol tamamen yıkanarak, temizlendi. İmrahor Mesire alanı içerisinde bulunan, banklar, mescit ve tuvaletler pandemi önlemleri kapsamında dezenfekte edildi.

Yarı Kapasitede Hizmet Verecek

Vatandaşları ağırlamaya başlayan İmrahor Mesire Alanı pandemi kuralları çerçevesinde hizmet verecek. 10.00 ile 16.00 saatleri arasında araç giriş çıkışının yapılacağa alanda vatandaşlar 20.30’a kadar alanda kalabilecek.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba