Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Mart 2019

İşadamı Kamuran Öztürk’ten Şiir Kitabı

Arnavutköy ve Sultangazi bölgesinin tanınmış genç işadamlarından Kamuran Öztürk, 84 sayfadan oluşan şiir kitabı yazdı.

Kariyerine iş ve siyasetten sonra şairliği de ekleyen Kamuran Öztürk, “Mürekkep” adını verdiği kitabını şiir severlerin beğenisine sundu. İş ve siyaset alanındaki çalışmalarıyla bilinen Öztürk, kitabının önsözünde “Çivi çiviyi sökerken can çekişir miydi? Zaman geçip giderken insana sorar mıydı? Hayat sona yaklaşırken bir şeyler başlar mıydı? Azrail can alırken danışır mıydı? Yok, yok zannetmiyorum. Bir şeyler olup biterken elde olmayan. Gözle görülmeyen mevzular cereyan eder ve olanlar olur. Kimi âşık olur, kimi âşık olduğunu zanneder”ifadelerine yer veriyor.

Kamuran Öztürk Kimdir?
1980 Ağrı Eleşkirt doğumlu. İlk ve orta öğretimi Arnavutköy de, lise eğitimini Özel İstek Vakfı Kaşgarlı Mahmut Lisesi (süper lise)’sin de tamamladı. Üniversite eğitimine, Yeditepe Üniversitesi İdari ve İktisadî Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme bölümünde 1,5 yıl okuduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İdari ve İktisadî Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü okuyarak mezun oldu. Ayrıca Eskişehir Anadolu Üniversitesi Adalet bölümü okudu.  İyi derecede İngilizce konuşabiliyor. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

İş hayatı
Küçük yaşlardan itibaren aile şirketlerinde aktif ticaretle uğraştı.2008 yılında aile şirketi olan Servetler şirketler gurubunun 7 yıl yönetim kurulu başkanlığını, Danimarka ve İsveç’te restoran ve inşaat sektöründe ticari faaliyetlerde bulunduktan sonra 2015 yılında aile şirketinden ayrılarak kendi grup şirketimi kurdu. LİYA GRUP olarak faaliyete başlayan şirketinde Burger King franchise, Mobilya mağazaları (LİYA MOBİLYA), Toptan kuyumculuk (LİYA KUY.) ve alışveriş sitesi (hemengitsin.com) alanında faaliyete devam etmekte.

Sanat hayatı;
Mürekkep şiir kitabının yazarıdır.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba