Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 6 Ocak 2014

İslambey’e Genç Muhtar Adayı Şahin Birlik

Şahin Birlik Arnavutköy İslambey Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Genç Muhtar adayı Şahin Birlik Arnavutköy İslambey Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayarak, “Mahalleme hizmet etmek için bu yola çıktım” dedi.

“İslambey Mahallesi sakinlerinden destek bekliyorum”
Genç Muhtar adayı Şahin Birlik konuyla ilgili açıklama yaparak,”23 yıldır İslambey Mahallesinde yaşıyorum ve mahallemizin sorunlarına vakıfım. Ayrıca mahallemizde esnaflık yapıyorum. Artık gençlerinde yerel yönetimlerde yer alması gerektiğine inanıyorum. Mahallemize hizmet adına bu yola çıktım. İslambey mahallesini daha yaşanabilir bir mahalle yapmak adına çalışmalar yaparak Arnavutköy’ün örnek gösterilebilecek mahallesi haline getirmeyi hedefliyorum. Elbette tek başıma bunu yapmam mümkün değil ama mahallemizde yaşayan yaşlısıyla genciyle el ele verirsek bunu başarabiliriz. Belediye ve kaymakamlığımızla koordineli çalışmalar yürüterek mahallemizin sorunlarını çözme noktasında gayret sarfedeceğim. Mahallemiz konumu itibariyle Arnavutköy’ün en önemli mahallelerinden birisidir. Eğer mahalle sakinlerimiz teveccüh gösterirse, seçilirsem mahallemizde bulunan sorunlar başta olmak üzere vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yaparak mahalle halkımıza layık bir muhtar olmak için çaba göstereceğim. Bunu başarabileceğime inanıyorum. İslambey Mahallesi sakinlerinden destek bekliyorum ve hepsinin oyuna talip olduğumu belirtmek isterim. Bu süreçte yanımda olarak destek verecek olan tüm mahalle halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şahin Birlik Kimdir?
1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şahin Birlik aslen Ağrılı olup, ilk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamladı. Giresun Üniversitesi Elektronik Bölümünü bitiren Birlik evli ve 1 çocuk babasıdır.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba