Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Mart 2018

Kadın Girişimciler Derneği’nin Başkanı Nuriye Uçar Oldu

Arnavutköy’de esnaf olan kadınlar bir araya gelerek Arnavutköy Kadın Girişimciler Derneği kurdu. Arnavutköy Kadın Girişimciler Derneği’nin son toplantısı Tahtalıköy Cafe’de yapıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda Derya Arslan ve Nuriye Uçar başkanlık için yarıştı. İki adayın yarıştığı başkanlık seçiminde Arnavutköy’ün sevilen esnaflarından Dürümcü Musa Usta’nın eşi Nuriye Uçar başkan seçildi.

Uçar; Biz bütün kadınların sesi olacağız
Derneğin kuruluş amacı kadının sesini duyurabilmek ve kadınlar arasında kaynaşmayı, birbirlerine fayda ve kazanç sağlamak olduğunu dile getiren Arnavutköy Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Nuriye Uçar, “ Öncelikle biz bütün kadınların sesi olacağız. Yardıma muhtaç, kimsesiz ihtiyaç sahibi olan kadın, çocuk, yaşlı hepsinin yanında olacağız. Esnaf olan kadınlarımızın sıkıntılarının giderilmesi noktasında sesi ve takipçisi olacağız. Yeni kurulmamıza rağmen derneğimize büyük bir teveccüh var. Birbirinden değerli ve başarılı kadın üyelerimiz var. Hep beraber yürüyeceğiz bu yolda. Birbirimizden güç alarak ilerleyeceğiz. Çok güzel ve başarılı ve hayır işleri yapacağımıza inanıyorum. İlerideki dönemlerde bunları açıklayacağım. Allah utandırmasın” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba