Ana Sayfa MESAJLAR 22 Nisan 2016

Kamuran Öztürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Liya Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Öztürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kamuran Öztürk mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı Gazi ustafa Kemal Atatürk çocuklara armağan etmiştir. Çocuklara bayram olarak armağan ettiği bugünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda milletimizin kendi azim ve iradesine inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır. Geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, eğitimli birer bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri en büyük isteğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimiz olan çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba