Arnavutköy’ün tanınan simalarından Mikail Kantarkıran’ın eşi ve Resul Kantarkıran’ın annesi Feride Kantarkıran hayatını kaybetti.
Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Feride Kantarkıran önceki gün hayata gözlerini yumdu. Feride Kantarkıran’ın naaşı Arnavutköy Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası Taşoluk Mezarlığı’na defnedildi. Bizde Vurgu Gazetesi olarak merhumeye rahmet, ailesine başsağlığı dileriz. Kantarkıran ailesi Medine Düğün Salonu’nda taziyeleri kabul ediyor.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Kantarkıran Ailesinin Acı Günü
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Hasan Kantarkıran’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Gökhan Hacıoğlu’nun Regaib Kandili Mesajı
-
İsmail Yaşar’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Mehmet Tetik’in Regaib Kandili Mesajı
-
Özlem Kutbay’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Tahsin Özdil’in Regaib Kandili Mesajı
-
Abdülkadir Atay’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Dursun Karakuş’un Regaib Kandili Mesajı
-
Halit Şenel’in Regaib Kandili Mesajı
-
Av. Abdullah Demirhan’ın Regaib Kandili Mesajı
-
Bahçeköy ve Hot Chocolate Yeni Konseptiyle Hizmetinizde
-
Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’den Başpehlivan Şimşek’e Destek