Ana Sayfa MANŞET 3 Temmuz 2016

Karabağ, “Atış Poligonunun Yapılmasını Bekliyoruz”

Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği geleneksel hale getirdiği iftar yemeği programını Zümrüt Düğün Salonu’nda düzenledi.

Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği Başkanı Olcay Karabağ yaptığı konuşmada, “Ramazan yoksulu, fakiri hatırladığımız gibi hepimizin de kardeşliğini pekiştiren bir aydır. Ramazan ilçemizde barış içinde kardeşlik içinde geçiyor. Her akşam ilçemizde iftar sofraları kuruluyor. Bu güzelliğin bütün dünyaya yayılmasını umut ediyoruz. Bu akşam evinde iftar yapmayıp bu büyük ailede iftar yapan herkese teşekkür ederim. Derneğimiz 1970 ve 1984 yıllarında birkaç gönüllü ağabeylerimiz tarafından kurulmuş olup bugün 602 üye sayısına ulaşmıştır. Bundan sonraki amacımız bölgemizde tüm avcıları dernek çatısı altında toplayıp daha büyük bir aile olmak, avcılığın yazılı ve yazılı olmayan kurallarını tüm avcılarımıza duyurmak olacaktır. İstanbul’un en aktif avcı derneklerinden olan derneğimiz avcılık, atıcılık ve olta balıkçılığı konularında etkinlikleri ile hem üyelerimizin tanışıp kaynaşmasına hem de doğa ile barışık yaşamlarında yeniliklerden haberdar olmalarını amaç edinmiştir. İnsanlarımız arasında kirlenmiş avcı kimliğini değiştirerek gerçek avcının nasıl olması gerektiğini anlatmak amacı ile ilçemizde birçok etkinlikler yapmaktayız ve bu konuda başka kurumların etkinliklerine destek olmaktayız” dedi.

“Halen atış poligonunun yapılmaması bizleri üzmektedir”
Dernek olarak sorunlarının da olduğunu ama hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini belirten Karabağ, “Tabiki bizimde bazı sıkıntı ve sorunlarımız bulunmakta, ancak bu sıkıntı ve sorunlarımız bizleri hiçbir zaman hedeflerimizden alıkoyamaz ve koyamayacaktır. Belediye başkanımız Sayın Haşim Baltacı’nın da seçim öncesi bizlere vermiş olduğu atış poligonu sözü var ve halen atış poligonunun yapılmaması bizleri üzmektedir. Bir an önce atış poligonumuzun yapılıp atıcılarımızın hizmetine verilmesini bekliyoruz. Terör saldırılarında Şehit olan asker ve polislerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı, yaralı olanlara açıl şifalar diliyorum. Terörün bir anlamı korkutmak bir anlamı da yıldırmaktır ama biz korkmayacağız yılmayacağız bu terörün millet olarak kökünü kazıyacağız” diye konuştu.

“Mazisi çok eski ve çok işler yapan derneklerimizdendir”
Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli ise yaptığı konuşmada, “Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği özellikle Arnavutköy’de mevcut olan dernekler arasında mazisi çok eski ve çok işler yapan derneklerimizdendir. Diğer derneklere örnek teşkil etmesi ve geliştirmiş olduğu projelerle öncü olması nedeniyle Arnavutköy’de gurur veren derneklerinden birisidir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın İnşallah. Bu ülkenin geleceği ile ilgili ülke üzerinde art niyetleri olan pek çok ülke mevcut. Biz bunların üstesinden birlik ve beraberlik içinde geleceğiz. Vermiş olduğumuz şehitler bizim içimizi kalbimizi acıtıyor. Aileleri sıkıntı, üzüntü çekiyor, Rabbim İnşallah bu şehit acılarını bir daha göstermez. Ama mutlaka bu mücadele devam edecek, sonunda muzaffer olacağız İnşallah. Türkiye hak ettiği yeri alacaktır. Şehitler için Allah’tan rahmet aileleri için sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba