Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 23 Haziran 2021

KARABURUN YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Karadeniz’in en güzel plajına sahip olan Arnavutköy’de yaz etkinlikleri başladı. İlk gün sabah sporu, jonglör gösterileri ve canlı langırt vatandaşlarla buluştu.

Yaz aylarının gelmesiyle vatandaşların en uğrak yerlerinin başında gelen Arnavutköy Karaburun sahili, bu sene çeşitli etkinlikler ile 7’de 70’e herkese eğlenceli bir yaz yaşatacak.

Deniz Havasıyla Step-Aerobik

Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonuyla hazırlanan Karaburun Yaz Etkinlikleri, sabah saat 10.00’da başlayan step-aerobik sabah sporu ile başladı. Alanında uzman eğitmen hocalarla yapılan spor hareketlerine, vatandaşlar da eşlik etti. Yaklaşık bir saat süren sabah sporu, yerini jonglör gösterisi ve canlı langırtta bıraktı.

Minikler Jonglör Gösterisi İle Eğlendi

Her gün farklı etkinliğin düzenlendiği Karaburun Yaz Etkinliklerinde, gün içerisinde canlı langrıt ve jonglör gösterileri gerçekleştirildi. Minikler jonglör gösterilerine yoğun ilgi gösterirken, canlı langırt müsabakası ise çekişmeli anlara sahne oldu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba