Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Ağustos 2018

Karaburun’da denize giren bir kız çocuğu boğuldu

Arnavutköy Karaburun’da denize giren ve dalgalara kapılan üç çocuktan ikisi çevredekilerin yardımı ile kurtarılırken, 14 yaşındaki bir kız çocuğu dalgaların arasında kayboldu.

Aileleri ile birlikte Karaburun’a gelen üç çocuk denize girdi. Dalgalara kapılarak sürüklenmeye başlayan çocukların çığlıklarına çevredeki vatandaşlar ve aile fertleri koştular. Onlu yaşlardaki iki çocuk kurtarılırken, 14 yaşındaki Edanur E. akıntı ile birlikte kayboldu.

Arama kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmalara rağmen henüz bulunamayan kız çocuğu için yarın sabahtan itibaren yine arama çalışmaları yapılacağı öğrenildi.

GENÇ KIZIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Sabah saatlerinde yeninden başlayana arama kurtarma çalışmaları sonucunda talihsiz genç kızın cansız bedenine ulaşıldı. Denize girdikleri yerin 500 metre ilerisinde bulunan Edanur’un cansız bedeni, ekipler tarafından kıyıya çıkarılarak, morga kaldırıldı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba