Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Haziran 2022

Karaca Palace Düğün & Davet Salonu Arnavutköy’de Açıldı

Karaca Palace Düğün & Davet Salonu Bolluca yolu, Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde Arnavutköylülerin hizmetine girdi. Muhteşem açılış törenine Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, iş insanları, esnaflar ve bir çok vatandaş katıldı.

Karaca Palace Düğün & Davet Salonu işletmecileri Ali Karaca ve oğlu Ramazan Karaca davetlilerle teker teker ilgilendi. Düğün, davet, toplantı, mevlid, taziye, konferans gibi bir çok alanda hizmet verecek olan Karaca Palace Düğün & Davet Salonu, ayrıca içerisinde kuaför ve gelinlik çeşitlerini de barındırıyor.

Açılış kurdelesini Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ve davetliler dualarla kesti. Kurdele kesimi sonrası davetliler Karaca Palace Düğün & Davet Salonu’nu gezerek bilgi aldı. Davetlilere yapılan ikramın ardından açılış töreni son buldu.

İletişim: 0534 655 37 88 – 0530 049 85 55
Adres: Anadolu Mahallesi Yıldırım Beyazıt Cad. Hamd Sk. No: 1/3A (Eski Kaymakamlık Karşısı) Arnavutköy / İst

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba