Ana Sayfa MANŞET 1 Ağustos 2013

Kaymakam Aksoy Muhtarlarla İftarda Vedalaştı

Arnavutköy Muhtarlar Derneği Arnavutköy Kozlar Parkında bir iftar programı düzenledi.

İftar öncesi bir program düzenlenerek Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy’a Arnavutköy Muhtarlar Derneği adına plaket verildi. Kaymakam Aksoy’da bütün muhtarlara takdir belgesi vererek muhtarları dönem içindeki çalışmalarından dolayı tebrik etti. Aksoy’un tayininin çıkmasından dolayı program bir anlamda veda programı oldu ve duygusal anlar yaşandı.

Fidan, “Kaymakamımız bir çok zorlukla mücadele etmiştir”
Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Fazıl Fidan konuşmasında Kaymakam Aksoy’un tayini çıktığını hatırlatarak, “Sayın Kaymakamımızın Antalya Döşemealtı ilçesine tayini çıktığını biliyoruz. Kaymakamımız sadece bizler için değil bütün Arnavutköy için büyük önem arzetmektedir. Çünkü Arnavutköy’ün ilk kaymakamıdır ve ilçemizi kuruculuğunu yapmıştır. İlk kaymakam olmasından dolayı bir çok zorlukla mücadele etmiştir ve Arnavutköy’de bir çok sosyal projeye imza atmıştır. Kaymakamımız ayrıca biz muhtarlara büyük önem vermiştir. Bizlere her zaman mesai arkadaşlarım diyerek hitap etmiştir. Ayrıca yaptığı projeleri ve icraatları bizlerle paylaşması bizleri mutlu etmiştir. Bizim ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında gayret göstermiştir. Kaymakamımızla olan bu ilişkimizi yeni gelecek olan kaymakamımızla da sürdürmek istiyoruz. Bütün muhtarlarımız adına kaymakamımız S. Hurrem Aksoy’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Bu iftar yemeğimiz kaymakamımız ile son yemek olmasından dolayı ayrı bir öneme sahiptir. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız bütün ibadetleri kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Aksoy helallik istedi
Daha sonra bir konuşma yapan Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy ise konuşmasında muhtarlara veda konuşması yaparak, “Arnavutköy’de siz muhtarlarımızla, daire müdürlerimizle ve kurumlarımızla birlikte güzel projeler gerçekleştirdik. Elbette Arnavutköy’ün yeni ilçe olmasından dolayı bir çok sorun ve sıkıntı çektik. Bu sorunları yine birlikte aşmaya gayret gösterdik. Bu çalışmalarınıza devam edin. Sizlerden ayrılmak benim için zor olacak ama hizmet her yerde hizmettir. Arnavutköy benim için ayrı bir öneme sahip. Çünkü ilk kaymakamı olarak ilçenin kurucu kaymakamlığını yaptığım için ayrı bir öneme sahip. Bazı projelerimizi sonuçlandıramadık görev süremiz yetmedi. Yeni kaymakamımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmanızı diliyorum. Kendisine de şimdiden başarılar diliyorum. Unutmayın ki sizler halk tarafından seçildiniz ve devletin ilk kapısı sizlersiniz. Herhangi bir vatandaşın bir sorunu olduğunda ilk olarak sizlere geliyor. Bu nedenle önemli bir görev üstlenmiş bulunuyorsunuz. Eğer dönem içinde bilerek veya bilmeyerek hatam olduysa hakkınızı helal edin” diyerek helallik istedi.

Kaymakam’dan muhtarlara takdir belgesi
Daha sonra Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Fazıl Fidan Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy’a bir plaket verdi ve Arnavutköy muhtarları adına yeni görev yerinde başarılar diledi. Kaymakam S. Hurrem Aksoy ise muhtarları çalışmalarından dolayı teker teker tebrik etti. Ayrıca Aksoy muhtarlara takdir belgesi verdi ve Osmanlı tarihini anlatan kitap hediye etti. Daha sonra Kaymakam Aksoy başka bir programından dolayı kozlar parkından ayrıldı.

www.arnavutkoyhaberleri.com / Arif Sapmaz

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba