Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 16 Kasım 2013

Kılıç, “Dışarıdan aday ithal eden müteahhit lobisi ve siyaset baronları var”

Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Sosyolog Nedim Kılıç kahvaltılı bir toplantı da Arnavutköy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Dürümcü Musa Usta’da düzenlenen kahvaltıya muhtarlar ve yerel basın katılırken, Sosyolog Nedim Kılıç Arnavutköy’e dair projelerinden bahsetti ve neden aday adayı olduğunu dile getirdi.

Toplantı da bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Sosyolog Nedim Kılıç Arnavutköy’ün Arnavutköylüler tarafından yönetilmesi gerektiğine dikkat çekerek,”Arnavutköy’ü Arnavutköylüler yönetmeli. Biz bu yola bu yüzden çıktık. Arnavutköy’ün dününü bilmeyen sorun ve sıkıntılarını çekmeyenler bu ilçeyi ve bu ilçe de yaşayan vatandaşları anlayamaz. Her bölge de olduğu gibi sadece seçim döneminde ortaya çıkan, dışarıdan aday ithal eden müteahhit lobisi ve siyaset baronları var. Bunların amacı Arnavutköy değil menfaat temin etmektir. Biz Arnavutköy’ün sıkıntılarını birlikte yaşadık ama bazıları tepeden gelip ben buraya başkan olacağım deyip çıkamaz. Bunu Arnavutköylülerin iyi ayırt etmesi gerekir. Arnavutköylüler olarak biz her gün bu ilçedeyiz. Ancak dışarıdan gelen biri seçim için iki üç ay çalışır ve kazanamadığı taktirde Arnavutköy’ü terk eder. Yine biz bize kalırız. Biz Arnavutköy’de oturan Arnavutköylüler olarak Arnavutköyümüzün ve Arnavutköylünün hukukunu her platformda savunmaya devam edeceğiz. Biz Arnavutköylü şuurunu oluşturmak için bu yola çıktık. Arnavutköy’ün esnafı kazansın, Arnavutköy’ün çiftçisi kazansın, Arnavutköy’ün sanayicisi kazansın, kısaca Arnavutköy kazansın diye çaba göstermeliyiz. Belediye Başkanı ben olayım olmayayım hiç önemli değil ama yeter ki Arnavutköylü şuuruyla hareket eden Arnavutköylü birisi olsun” diye konuştu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba