Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, GENEL, MANŞET 6 Ocak 2023

Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’den Başpehlivan Şimşek’e Destek

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak, başpehlivan unvanı elinden alınan Cengizhan Şimşek’e destek verdi.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim sosyal medyada yayınladığı mesajda, “Verilen bu kararı Kırkpınar Güreş Ağası olarak kabullenemiyorum. Pehlivanımız er meydanına çıkmış aslanlar gibi güreşmiş ve hakkıyla Kırkpınar Başpehlivanı olmuştur. Kırkpınar Güreşleri öncesinde ne Edirne Belediyesi’ne ne de güreş federasyonuna bu pehlivan güreşemez diye bir yazı gelmemiştir. Tahkim Kurulu tarafından pehlivanımıza ceza verilmesi isteniyor. Güreş federasyonumuz pehlivanımızın haklarını korumak için neye göre ceza vereceğini soruyor, cevap ise tam 9 ay sonra geliyor. Tahkim kurulu görevini doğru ve eksiksiz yaptı da bir yazıya 9 ay sonra mı cevap verebildi? Pehlivanlarımızın emeklerini hiçe saymak bu kadar kolay değil aynı olay yarın başka bir pehlivanımızın başına da gelebilir onun için ben bu kararı kabul etmiyorum. Güreş camiamızın bir daha böyle bir olay yaşamamasını diliyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba