Ana Sayfa GENEL, MANŞET 23 Aralık 2020

Koronavirüs Nedeniyle 259 Can Kaybı, 19.650 Vaka

Sağlık Bakanlığı, Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu’nu paylaştı. Açıklanan verilere göre; 3 bin 192’si semptomatik olmak üzere toplam 19 bin 650 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 259 olarak gerçekleşti. Türkiye’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 18 bin 861’e, toplam vaka sayısı ise 2 milyon 82 bin 610’a yükseldi. Tedavisi tamamlanan 34 bin 492 hastanın taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 1 milyon 901 bin 307’ye yükseldi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün tespit edilen 3.192 hastamız var. Aktif vaka sayısındaki düşüş sevindirici. Yeni vaka sayısını da kısıtlamalara ve tedbirlere uyumla azaltacağız. Bu dönemde ev içi bulaşmaları engellemek son derece önemli. Tehdit neredeyse tedbir oraya odaklanmalı” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba