Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Şubat 2016

Liya Mobilya Arnavutköy’de Açıldı

Liya Mobilya Avangarde Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Açılışa Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Arnavutköy ve Sultangazi’den işadamı, siyaset ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Liya Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Öztürk açılışa katılan davetlilerle teker teker ilgilendi.
liya foto (1)
Açılışa özel indirimler
Liya Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Öztürk katılımcılara teşekkür ederek, “Dostlarımız böylesine mutlu bir günde bizleri yalnız bırakmadılar ve yanımızda oldular. Hepsine çok teşekkür ederim. Arnavutköy gelişen bir ilçemiz. Gerek devlet projeleriyle gerekse de yapılan yatırımlarla günden güne gelişiyor. Bizde Liya Mobilya olarak Arnavutköylülere hizmet vermeye başladık. Modern tasarımlı ürünlerinde fonksiyonelliği ön plana çıkarıp bunu şıklık ve sağlamlıkla bütünleştiren Liya Mobilya, yatak odaları, yemek odaları, mutfak ve banyo dolapları, gardrop çeşitleri, duvar üniteleri, vestiyerler, iç mekan dizayn ve bir çok çeşit ile tüketicilerin mobilya konusunda tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Açılışa özel indirimlerimiz mevcut. Vatandaşlarımız bu indirimlerden yararlanabilirler. Ürünlerimizi görmek isteyen vatandaşları mağazamıza davet ediyoruz” diye konuştu.
liya foto (2)
Özel tasarımlar Liya Mobilya’da
Liya Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Öztürk ise konuşmasında Liya Mobilya’da bir çok çeşit ürünün yanı sıra özel tasarımlarında olduğuna vurgu yaparak, “Ürün kalitesi, yenilikçiliği ve özgün tasarımlarıyla tüketici odaklı hizmeti ilke edinmiş Liya Mobilya trend öncüsü olmuş ve mutlak tüketici memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Liya Mobilya hazırlamış olduğu kampanyalarla tüketicisine alım kolaylığı sağlamakta ve müşterilerini ürünlerle ilgili her konuda bilgilendirmektedir. Evinizin tüm mobilya ihtiyacını en uygun şartlarda ve çok geniş çeşitlerle mağazamızda bulabilirsiniz” dedi.
liya foto (3)
“Rabbim inşallah mekan sahiplerine ve Arnavutköy’e hayırlı kılar”
Taşoluk Yeşil Cami İmamı Abdullah Ustaosmanoğlu, “Bölgemiz gün geçtikçe gelişiyor ve yeni iş yerleri açılıyor. Bugünde Kamuran beyin bölgemize kazandırmış olduğu Liya Mobilya’nın açılışını gerçekleştiriyoruz. Rabbim inşallah burada ki mekan sahiplerine ve Arnavutköy’e bu mekanı hayırlı kılar” dedi.
liya
Yapılan konuşmaların ardından dualarla kurdele ve kurban kesildi. Açılış programı yapılan ikramlarla ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sonra son buldu.
liya foto (4)
Adres: Eski Edirne Asfaltı No: 1430 /1 Arnavutköy / İst
Tel: 0212 597 54 92
Web: www.liyamobilya.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Miniklerden Kocaman Sürpriz

Miniklerden Kocaman Sürpriz

Tasarım | Enba