Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Aralık 2018

Meclise Eğitimci Aday Adayı

Eğitimci Serdar Kırbaş AK Parti’den Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına evraklarını teslim eden Serdar Kırbaş başvuru sonrası bir açıklama yaparak, “Ak Parti belediyeleri, sadece yol yapan kaldırım döşeyen belediyeler değildir. Aynı zamanda o ilde veya ilçede yaşayan vatandaşların her türlü sorunları ile uğraşan bir belediyecilik anlayışına sahiptir. Şu an itibariyle Arnavutköy Belediyesi, gençlik merkezleri, sanat merkezleri ve kadın kültür merkezleri ile ortalama 100.000 kişiye hizmet vermektedir. Bu Arnavutköy Belediyesi’nin büyük bir başarıdır. Bu durum, Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliğinin alt yapısını oluşturmaktadır. Ben de eğitimin içinde biri olarak Arnavutköy ilçesinde 6 tane okulda okul müdürü olarak görev yaptım. En son Karaburun Örfi Çetinkaya İlkokulu okul müdürlüğünden aday adaylığı için istifa ettim. Son okulum hariç diğer okullar, ortalama 1000-1500 öğrenci mevcudu olan okullardı. Farklı okullarda idarecilik yapmak, bana farklı insanlar ile yani veliler ile birlikte görüş alışverişi yapma ve tanıma fırsatı oluşturdu. Velilerimizden idarecilik yaptığımız tüm okullarda olumlu geri dönüşler aldık. Farklı okullarda İnsanlar ile görüşmek, muhabbet etmek ve fikir alışverişinde bulunmak, gönül belediyeciliğinin yani birebir insanlar ile görüşmenin bizim için, belediyecilik için çok önemli olduğuna bizzat şahit oldum. Bu nedenle bir dava partisi olan Ak Parti’nin sahada bir neferi olmak amacıyla 30 Kasım 2018 tarihinde okul müdürlüğünden istifa edip, Ak Parti Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldum. İngilizce öğretmeniyim, yeminli tercümanlık yapıyorum, işletme bölümünde yüksek lisans yaptım ve 15 yıldır da devlet memurluğu yaptım. Bu nedenle mecliste bir eğitimcinin olması kanaatiyle bu yola çıktım. Bundan sonra takdir partimizin yetkililerindedir” dedi.

Serdar Kırbaş Kimdir?

1980 Kastamonu doğumlu olan Serdar Kırbaş, İlk-Orta ve Lise eğitimini Kastamonu’da bitirdi. 2003 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliğinden mezun oldu. Daha sonra işletme bölümünde yüksek lisans yaptı. Muş, Sivas illerinde görev yaptıktan sonra İstanbul Arnavutköy ilçesine tayin olan Kırbaş, Şehit Er Tuncay Türken Ortaokulu, Suatlar İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mehmet Zeki Obdan İlkokulu ve Karaburun Örfi Çetinkaya İlk-Ortaokulu’nda müdürlük yaptı. Buna ek olarak birçok projede, proje hazırlama ve uygulama safhasında proje koordinatörü, eğitmen ve yeminli tercüman olarak görev yaptı. Ailesine ait Özel Anaokulları ve Kişisel Gelişim Kursu bulunmaktadır. Eğitimciler Birliği Sendikası da dahil olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda Başkan ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kırbaş, hali hazırda Arnavutköy Kastamonulular Dernek Başkanlığını da sürdürmektedir. İleri derecede İngilizce bilen Serdar Kırbaş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba