Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Ocak 2017

Mert Derviş Sünnet Oldu

Kervan Elektrik ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Derviş’in oğlu Mert düzenlenen sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.

Taşoluk Grand Akyol Düğün Salonu’nda gerçekleşen sünnet düğününde Mert’i ve ailesini dostları yalnız bırakmadı. Sünnet düğününe CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, MHP Arnavutköy İlçe yönetimi, Arnavutköy Samsunlular Dernek Başkanı Yusuf Karaca, siyasiler, işadamları, esnaflar ve birçok davetli katıldı. Düğün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ayrıca sünnet düğününde Mehteran gösterisi sunuldu.
sunnet-dugunu-3
“Rabbim vatana ve millete hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin”
Dualarla gerçekleşen düğünde Cihan Derviş davetlilere teşekkür ederek, “Bugün oğlumuz Mert’in sünnet töreni için toplandık. İnşallah damat olduğu günleri de görürüz. Allah uzun ömür versin. Rabbim vatana ve millete hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Derviş ailesi düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilenerek, mutluluklarını misafirleriyle paylaştı.
sunnet-dugunu-2
sunnet-dugunu-1

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba