Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Kasım 2018

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına Gökhan Uluç Atandı

2019 Yerel Seçimler öncesi Arnavutköy Belediye Başkan Adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevinden geçtiğimiz günlerde ayrılan Yüksel Emir’in yerine Gökhan Uluç atandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevini 4,5 yıldır yürüten ve 2014 Yerel Seçimlerinde de Belediye Başkan Adaylığı yapan Yüksel Emir’in yerine İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Uluç atandı.
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı Bölge Başkanları Osman Çakan ve Zafer Timur tarafından ataması yapılan Gökhan Uluç, kongreye kadar yeni İlçe başkanı olarak görev yapacak.
Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç yaptığı açıklamada “Bugün bu bayrağı değerli başkanımız Yüksel Emir’den devraldık. Yüksel başkanımızla Cenab-ı Allah nasip ederse önümüzdeki yerel seçimlerde Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Arnavutköy’de partimize gönül verenlerle birlikte Yüksel Emir başkanımızı Arnavutköy Belediye Başkanı olarak göreceğiz. Partimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gökhan Uluç Kimdir ?
1983 Iğdır doğumlu olan Gökhan Uluç, 2006-2009 yılları arasında Hadımköy Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulundu. 4,5 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yöneticiliği yapan Uluç, kendisine ait bir asansör firması bulunuyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Gökhan Uluç Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı olarak atandı.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba