Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 6 Mart 2014

MHP Arnavutköy İrtibat Bürolarını Açtı

Arnavutköy’deki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir hafta sonunu parti bürolarının açılışları ve esnaf sorunlarını dinlemekle geçirdi.

Pazar sabahı basın mensuplarının da davetli olduğu Arnavutköylü oto sanayicilerinin sorunlarına çözüm arayışı için bir kahvaltı programında bir araya gelen Başkan Adayı Yüksel Emir’in parti genel merkezinden de konuğu vardı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan da Başkan Adayı Yüksel Emir’e destek olmak için programa katıldı.

“Arnavutköylüler ‘belediyem var’ diyebildiği bir yönetimi hak ediyor”
MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Emir programda bir konuşma yaparak, “Sevgili esnaf kardeşlerim. Bugün burada Arnavutköy’de yaşayan oto sanayicilerinin sorunlarının çoğuna halkın içinde birisi olarak vakıfım. Çözme noktasında bir arada bulunuyoruz. Artık Arnavutköy’de halkını esnafını dinleyen, onların içine çekinmeden girebilen, dertlerini dinleyebilen bir yönetim iş başında olmalıdır. Arnavutköy’de 5 yıldır belediye meclis üyeliği görevim boyunca hep sizlerle içiçe oldum. Bu sebeple hemşerilerimi çok iyi tanıyorum ve onların sorunlarını çok iyi biliyorum. Artık 31 Mart halkımızın gönül rahatlığıyla “belediyem var” diyebildiği bir yönetimi hak ediyor. Sizlerin de bu desteği vereceğinizden eminim” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan Yüksel Emir’e destek istedi
Bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ise ülke siyaseti üzerinden yaptığı konuşmasında, “Halkını soyan, müslümanım deyip bir taraftan hırsızlık, yolsuzluk yapan siyasetten Türkiye artık kurtulmalıdır. Bunu genelde de yerel de de gerçekleştirmeliyiz. Bu noktada siz Arnavutköylülere önemli görevler düşmektedir. Yüksel Emir bizim adayımızdır. Başı dik bir Türkiye için ve adil yönetilen bir yerel yönetim için Yüksel kardeşimize desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Kahvaltı sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatı hep birlikte konvoy halinde ilçedeki 5 ayrı seçim irtibat bürosunun açılışı için harekete geçti. İlk olarak Yeşilpınar Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Büyük bir kalabalığın da katıldığı açılış Mehter takımı eşliğinde yapıldı. Ardından Deliklikaya ve Sazlıbosna seçim irtibat büroları ve son olarak Boğazköy seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Seçim irtibat bürolarının açılışlarının ardından MHP heyeti yine MHP tarafından düzenlenen Bolluca Mahallesi’ndeki konser programına katıldı. Konser programına yoğun katılım oldu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba