Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Mart 2015

MHP Arnavutköy’den Elektrik Kesintisi Nedeniyle Basın Açıklaması

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı Arnavutköy’de yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili Cumhuriyet Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptı.

Ocak ayından bu yana Arnavutköy’de yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkardı.

Arnavutköy’ün merkezinde dün saat 22:30’da yaşanan elektrik kesintisi yaklaşık 24 saat sürdü. Arnavutköy Fatih Caddesi’nde yaşanan elektrik kesintisi esnafa kepenk kapattırdı. Bazı esnaflar dükkanlarını kapatırken bazıları ise jeneratör ile çalışmalarına devam etti.
“Esnaf kepenk açamaz haldedir”
Bunun üzerine basın açıklaması yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir elektrik kesintilerinin 3 aydır sürdüğünü vurgulayarak, “Aylardır bizlere reva görülen derdimizi anlatacak muhatap dahi bulamadığımız,elektrik kesintileri hepimizi çileden çıkartmaktadır. Bu kesintiler yetmezmiş gibi gelen katlamalı elektrik faturaları gariban vatandaşa zorla dayatılan kaçak kullanım bedelleri, hepimizi mağdur ettirecek safhaya gelmiştir. Esnaf kepenk açamaz haldedir.Kepenk açanlar elektriksizlikten iş yapamamaktadır. Arnavutköy halkı karanlığa mahkum edilmektedir.   Belediye sorumluluğu Bedaş’a yüklemektedir.Elektriği özelleştiren Bedaş’a veren mevcut iktidar değil midir? Belediyenin görevi vatandaşa hizmet vermek, hakkını korumak, mağduriyetleri gidermek değil midir? Belediye başkanı vatandaştan daha kolay muhatap bulup Bedaş’la görüşmeler yapıp sorunların çözümü için baskı uygulayamaz mı?Uygular istese elbet ama işlerine gelmez. Al gülüm, ver gülüm, bu işler böyle yürüyor. Bizler Arnavutköy halkı olarak daha iyi yaşamayı hakediyoruz. Bu.Bu zulme bu karanlığa mahkum olmaya birilerinin dur demesi gerekiyor” dedi.
cadde-elektirik
“Kaçak kullanım bedellerinin geri ödenmesine ilişkin dilekçe”
Kaçak kullanım bedellerinin Bedaş tarafından geri ödenmesine ilişkin emsal teşkil eden mahkeme kararına istinaden hazırlanmış olan dilekçeleri dağıttıklarını ifade eden MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, “İlçe başkanlığımızdan da bu dilekçeleri temin edebilirsiniz. Hem karanlığa mahkum edeceksin, hem de kaçak elektrik kullananın parasını dürüst vatandaşa ödeteceksin. Allah’tan korkun haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Biz susmayacağız. Yıl 2015 İstanbul burası trilyonluk yatırımlar yapılıyor diye sizleri avutanlara sesleniyorum neyin yatırımı burada elektrik yok, su yok, ulaşım yok, hizmet yok. Olan tek şey yandaşı yoldaşı kayırma. Allah aşkına silkinin kendinize gelin.Hakkınızı arayın arkadaşlar. Böyle yaşamayı haketmiyorsunuz, haketmıiyoruz.Yaşadığımız sıkıntılar kimsenin umrunda değil. Birileri sırça saraylarda otururken bizlere reva görülen budur. Arnavutköy atılmış, unutulmuş, kaderine ve karanlıklara mahkum edilmiş. Gelin bir olalım iri olalım diri olalım. Bu zulme sessiz kalmayalım. Asıl mağdur vatandaştır, esnaftır. Bunların mağdurluk edebiyatına pirim vermeyelim. Saraylarda makamlarda oturmakla halkın sorunlarına sessiz kalmakla mağdur olunmuyor. Ey yukardakiler! Kafanızı indirin ve bir bakın üzerine basıp oralara çıktıklarınız ne haldedir ne yapar. Bizim sorumluluğumuz değil deyip kimseyi başınızdan savamazsınız. Hak verilmez alınır arkadaşlar. İnsan gibi yaşama hakkı hepimizin hakkı. Dün gece 23:00’den beri ilçe binamızda da elektrik olmadığından bu akşamki yönetim kurulu toplantımızı da mum ışığında, soğukta yapacağız. Yıl 2015; yer İstanbul Arnavutköy” diye konuştu.
mhp-mum-ışıgında-toplantı
Mum ışığında toplantı

Arnavutköy merkezde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısını mum ışığında yaptı.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba