Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Temmuz 2014

MHP Arnavutköy’den İftar

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı iftar programı düzenleyerek partilileri ve yönetimi bir araya getirdi. İftar programına İlçe Başkanı Yüksel Emir’in konuşması damga vurdu.

Arnavutköy Kozlar Parkında düzenlenen programa partililer yoğun ilgi gösterdi. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya, MYK Üyesi Erdem Karakoç, Volkan Yılmaz, Savaş Çolak, Musa Küçük, İstanbul İl Başkanı M. Bülent Karataş, İl Başkan Yardımcıları Müjdat Öztürk ve Mustafa Coşkun, Bölge Başkanı Hakkı Özyurt, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdem Aydın, Mahmut Acar, Samet Reis, Abdi Kürşat Karataş, Sami Şahin, Tekiirdağ İl Ocak Başkanı Hakkı Açıkgöz, CHP İlçe Başkanı Nazım Asan, BBP İlçe Başkanı Sinan Çayır, Ülkücü İşçiler Marmara Bölge Başkanı Mutlu Özdemir, Muhtarlar, Dernekler, basın mensupları, partililer ve Arnavutköy halkı katıldı.

Yüksel Emir’in konuşması ayakta alkışlandı
Programda bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir konuşmasında Türk ve İslam aleminde yaşanan zulümlere dikkat çekerek, “Kerkük, Musul, Doğu Türkistan ve Filistin’de zulüm gören Türk ve Müslüman evlatlarının zulümden kurtulmasını tuttuğumuz oruçların yüzü suyu hürmetine Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, hareketimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve dava arkadaşlarını, ilk ülkü şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan son şehidimiz Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ağabeyimize kadar 5000 ülkü şehidimizi saygı rahmet ve şükranla anıyorum. Görevimizi ifa ederken Hz. Mevlana’nın hoşgörüsü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadele ruhları, Başbuğ Alparslan Türkeşin teşkilatçılık ve dava inancını, şehitlerimizin tevekkül ve teslimiyetçiliğini, genel başkanımızın sabır ve devlet adamlığını bizlere nasip etmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Yüce mevlam vatanımızın birliğini ve bütünlüğünü bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Son olarak, bugünlerde milliyetçiliği ayaklar altına alanlara, ülkücüler için Fatiha’yı bile okumasını bilmezler diyenlere bir dörtlükle seslenmek istiyorum;
Ne dinsiz türküm nede soysuz Müslüman
İkisinden de Allah’ıma sığınırım el aman
Müslümanım Türk’üm Kuran’ımdır tek rehber
Kalbimde iman dilimde tekbir Allahu ekber” diyerek bir dörtlük okudu. Yüksel Emir’in konuşması ayakta alkışlandı.

Karataş, Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi
Daha sonra bir konuşma yapan MHP İstanbul İl Başkanı İstanbul İl Başkanı M. Bülent Karataş, “İktidar bugün Türk Milletini kendinden olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayırmıştır. İnsanları ötekileştirmiş kendilerinden uzaklaştırmışlardır. 10 Ağustos seçimlerinde Türkiye’yi ayrıştıran, Türkiye’yi bölen, Türkiye’de ötekileştirilen zihniyetin gitmesi adına güçlü bir aday var. İslam birliğinin 10 yıllık süresinde genel sekreterlik yapmış. Bir bilim adamı ve ilim adamı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu var. Bugüne kadar CHP’ye oy vermiş olan arkadaşlarımız olabilir, AKP’ye oy vermiş arkadaşlarımız olabilir. Tercihlerinizi onlardan yana kullanmış olabilirsiniz. Ama artık olup biteni görelim ve insanları bölen, ötekileştiren bir zihniyetten kurtulalım. Bu seçimlerde hep birlikte milletin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyelim” diyerek Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba