Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Temmuz 2021

MODERN SATIŞ NOKTALARI İLE KURBAN SATIŞ ALANI HAZIR

Arnavutköy Belediyesi Kurban Satış Alanı; modern satış noktaları ve kesim yerleri ile hem besicilere hem de kurbanlık alacak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazır hale getirilen Kurban satış alanı, besicilerin gelmesiyle hareketlenmeye başladı. Kurbanlık alacak vatandaşların ilk adresi olan Arnavutköy Belediyesi Kurban Satış Alanı, modern yapısı ve hijyenik ortamıyla satış öncesi ve satış sonrası kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlara hizmet sunuyor. Kesim günü vatandaşların alana gelmesiyle İslami usullere uygun bir şekilde kesilen kurbanlıklar, vatandaşlara en hızlı şekilde teslim ediliyor.

Modern ve Donanımlı Sabit Çadırlarda, Birçok İhtiyaca Hizmet

Arnavutköy, Haraççı’da bulunan Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda hazırlıklar tamamlandı. Modern ve donanımlı sabit çadırlarda, birçok ihtiyaca cevap verecek şekilde hazırlanan kurban alanında satışlar başladı. 15 bin 30 m² alana kurulu olan, son teknolojiyle düzenlenmiş kesimhanelerin bulunduğu satış alanında; 2 büyükbaş kesim alanı, 46 padok, 5 kamyon servis alanı yer alıyor. Ayrıca tesis içerisinde Polis bekleme noktası, Ambulans bekleme noktası, Veteriner, Zabıta, İbadethane, Tuvalet, Duş Alanı, Kafeterya, Büfe, İdari Ofis, Kayıt Ofisi ve Güvenlik alanı bulunmakta.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba