Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Nisan 2016

Muhammed Miraç Erkekliğe İlk Adımı Attı

Arnavutköy’ün sevilen esnaflarından Dürümcü Musa Usta’nın oğlu Muhammed Miraç Uçar erkekliğe ilk adımı attı. Bolluca merkez parkında gerçekleşen sünnet düğününe katılım yoğun oldu.

Sünnet düğününe siyasi partilerin Arnavutköy temsilcileri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, iş adamları, muhtarlar, bölge esnafı ve birçok vatandaş katıldı.
musa usta sunnet (1)
Kirvesi S. Hurrem Aksoy oldu
Oğlu Muhammed Miraç’a dillere destan bir sünnet düğünü yapan Dürümcü Musa Usta’yı dostları da düğünde yalnız bırakmadı. Kirveliğini Arnavutköy Kurucu Kaymakamı olan Ankara Vali Yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy’un yaptığı sünnet düğününde 2 bine yakın davetli gönüllerinde eğlendi.
musa usta sunnet (9)
Dürümcü Musa Usta’dan Teşekkür
Sünnet düğününe katılan misafirlerini kapıda eşi Nuriye Uçar ile birlikte karşılayan Dürümcü Musa Usta yaptığı konuşmada, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, “Evladımız Muhammed Miraç’ın erkekliğe ilk adımı attığı bugünde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Bugün anladık ki biz Arnavutköy’de 5 kişilik çekirdek ailemizin dışında aslında Arnavutköylü dostlarımızla kocaman bir aileyiz” dedi.
musa usta sunnet (8)
Türkü ve oyun havaları eşliğinde eğlendiler
Minik Muhammed Miraç’ın kirvesi Süleyman Hurrem Aksoy’da yaptığı konuşmada Dürümcü Musa Usta ve ailesini tebrik ederek evlatlarının damatlıklarını da görmeleri temennisinde bulundu.  Halk oyunları ve havai fişek gösterileri ile adeta bir şölen havasında geçen sünnet düğününe katılan misafirler, sanatçı Tahir Karataş ile Yalçın ve Şahika Erdem’in seslendirdiği türkü ve oyun havaları eşliğinde eğlendi.
musa usta sunnet (2)

musa usta sunnet (3)

musa usta sunnet (4)

musa usta sunnet (5)

musa usta sunnet (6)

musa usta sunnet (7)

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba