Ana Sayfa MESAJLAR 18 Mart 2016

Mustafa Karakuş’un 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

KA-BİL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karakuş 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mustafa Karakuş mesajında, “Her yıl 18 Mart’ta kutladığımız Çanakkale Zaferi, tarihin o güne kadar tanık olmadığı muhteşem bir zaferdir. Bu zafer, kahraman askerlerimizin, dünya tarihine geçen bir kahramanlık mücadelesidir. Çanakkale Savaşı, milletimizin zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. Dünyada bir emsali daha bulunmayan bu zaferin önemi gençlerimize ve gelecek nesillere yeterince anlatılmalıdır. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümünü kutluyor, şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba