Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Mustafa Öztürk’e Destek Konvoyu

Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Öztürk 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala mahallesinde konvoy düzenledi. Konvoya vatandaşlarda araçları ile katılarak destek verdi.

Yavuz Selim Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Öztürk konvoy sırasında vatandaşları selamladı. Konvoy vatandaşlar tarafından sık sık durduruldu ve muhtar adayı Mustafa Öztürk araçtan inerek vatandaşlarla sohbet etti. Trafikte olan araç sürücüleri ise kornalarıyla destek oldu. Düzenlenen konvoy mahalle sakinleri tarafından da ilgiyle karşılandı.

“Mahallemizin sorunlarını çözmek için bu yola çıktık”

Muhtar Adayı Mustafa Öztürk gazetemize bir açıklama yaparak, “Ekim ayında geniş katılımlı bir toplantı düzenleyerek muhtarlığa aday olduğumu açıklamıştım. O günden beri azalarım ile birlikte aralıksız çalışmalarımıza devam ettik. Bu süreçte Yavuz Selim Mahallesi sakinleri ile görüşerek destek istedik. Aynı zamanda mahalle halkımızın sorunlarını dinledik. Mahallemizin imar, ulaşım, alt yapı, eğitim gibi başlıca sorunları mevcuttur. Bu sorunları ilgili kamu kurumlarıyla iletişime geçerek çözmeye gayret göstereceğim. 30 yıldır yaşadığım mahallemin sorunlarını çözmek için bu yola çıktık. Seçime az bir süre kala mahallemizde destek konvoyu düzenledik. Konvoyumuza yoğun katılım oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum” diyerek destek istedi.

Mustafa Öztürk Kimdir?

Sinop Gerze’de dünyaya gelen Mustafa Öztürk, eğitimini de burada tamamladı. Daha sonra ailesiyle birlikte Arnavutköy’e taşınan Öztürk, uzun yıllardır turizm işi yapmaktadır. Yaklaşık 30 yıldır Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden Öztürk, birçok sivil toplum kuruluşunda görev almıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba