Ana Sayfa MESAJLAR 22 Nisan 2017

Mustafa Vural’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) Başkanı Mustafa Vural 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

RUBADER Başkanı Mustafa Vural mesajında, “23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış günüdür. Atatürk tarafından bugün çocuklara armağan edilmiş ve çocuk bayramı olarak ilan etmiştir. Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri olarak, dünyaya en güzel gözlerle bakan, yaşamak için bizlere umut veren, can veren çocuklarımızın yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmaması en büyük arzumuzdur. Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir. Milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba