Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 7 Aralık 2013

Mutlu Özdemir MHP’den Meclis Üyesi Aday Adayı

Arnavutköy esnaflarından Mutlu Özdemir Milliyetçi Hareket Partisi’nden Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına resmi başvuruda bulundu.

Mutlu Özdemir MHP’den meclis üyesi aday adayı olduğunu açıklayarak resmi başvurusunu MHP Arnavutköy ilçe başkanlığına yaptı.

Kalabalık bir heyetle Arnavutköy İlçe Başkanlığına gelen Mutlu Özdemir başvuru sonrası bir açıklama yaparak, “Uzun yıllardır MHP’de siyasetin içindeyim. MHP Arnavutköy’de ikinci partidir ve bu önümüzdeki yerel seçimlerde  büyük bir başarıya imza atacaktır. Arnavutköy’de bir çok sorun var. Elbette bunların başlıcaları imar, eğitim, alt yapı, sosyal tesislerdir ancak başka bir sorun daha var. Arnavutköy’ün nüfus dağılımına bakıldığında hep Anadolu’dan göç ederek Arnavutköy’e yerleşen Anadolu insanlarını göreceksiniz. Arnavutköy’de her kesimden vatandaş yaşıyor. Ama bu insanların çocukları okula giderken, işe giderken hep endişe içindeler. Çünkü son yıllarda Arnavutköy’de uyuşturucu, alkol, dolandırıcılık çoğalmıştır. Bunlarla mücadele edilmelidir. Belediyecilik sadece yol yapmak, alt yapı yapmak, çöp toplamak değildir. Bunların yanı sıra vatandaşların huzur ve rahatını sağlamaktır. Biz MHP olarak genel başkanımızın da dediği gibi önce halka hizmet sonra partimize hizmeti benimsiyoruz. Bu yüzden Arnavutköy ve Arnavutköy halkına hizmet etmek adına aday adayı oldum. Partim ve Arnavutköy halkı bu göreve beni layık görürse Arnavutköy halkı için hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullanarak Arnavutköy’e hizmet etmek istediğini belirtti.

Daha sonra bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan Mutlu Özdemir’in aday adaylığından mutluluk duyduğunu belirterek, “Mutlu bey uzun süredir partimizin bir ferdidir. Partimiz adına bir çok çalışmalarda bulunmuştur ve değişik görevlerde partimize hizmet etmiştir. Belediye meclis üyeliği için aday adayı olması bizlere mutluluk vermiştir. Aday adaylık sürecinde kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mutlu Özdemir Kimdir?
1978 Erzincan Tercan doğumlu olan Mutlu Özdemir, ilk ve orta öğretimini Erzincan’da tamamladı. 1998 yılında İstanbul’a gelerek Arnavutköy’e yerleşen Özdemir, mobilya, inşaat ve gayrimenkul işleriyle meşgul oldu. 15 yıldır Arnavutköy’de yaşayan Mutlu Özdemir, ilk siyasete MHP ile girdi ve 1992 yılından beri aktif olarak MHP’de siyasete devam ediyor. Özdemir, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba