Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Kasım 2017

Muzaffer Ticaret Karaca Franchisee Mağazası ile Hizmete Açıldı

Karaca Arnavutköy Fatih Caddesi’nde muhteşem bir törenle açılarak, Muzaffer Ticaret bünyesinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Karaca Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaca, Muzaffer Ticaret sahibi Muzaffer Yılmaz, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkan Adayı Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy Muhtarlar Dernek Başkanı Şahimerdan Fidaner, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, STK temsilcileri, işadamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Avrupa bölgesinde en büyük mağaza Arnavutköy’de”
Açılışta bir konuşma yapan Karaca Arnavutköy Mağazası sahibi Muzaffer Yılmaz teşekkür ederek, “Avrupa bölgesinde en büyük mağazayı Arnavutköy’e açtık. Bölgede yıllardır esnaflık yapan biri olarak Karaca gibi bir markayı Arnavutköy’e getirdik. Bölgemizde böyle bir markaya ihtiyaç vardı ve bu ihtiyacı karşılamaya çalıştık. Açılışımıza gelerek bizleri onurlandırdınız, gururlandırdınız. Hepinize teşekkür ederim. Tüm Arnavutköylüleri mağazamıza davet ediyorum” dedi.

“Arnavutköy’e hayırlı olsun”
Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ise konuşmasında hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Muzaffer kardeşimiz yıllardır Arnavutköy’de esnaflık yapıyor. Böylesine önemli markaların Arnavutköy’e gelmesi ilçemize değer katmaktadır. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Muzaffer kardeşimize ve Arnavutköy’e hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar mağazayı gezdi. Davetlilere ikramda bulunulmasının ardından program son buldu.

Adres: İslambey Mah. Fatih Cad. No:54/1 (Yapı Kredi Bankası Karşısı) Arnavutköy / İstanbul
Tel: 0212 597 91 91









kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba