Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Mayıs 2018

Nedim Kılıç: 2002’deki Ruh ve Heyecanla DEVAM

İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Sosyolog Nedim Kılıç 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Arnavutkoyhaberleri.com’a değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Ak Parti iktidarı öncesi yönetim konusunda birçok sorun yaşadığını belirten İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Sosyolog Nedim Kılıç, “Bundan 16 yıl önce Türkiye, kime ya da neye hizmet ettiği belli olmayan siyasilerle, ülke yönetiminde kendilerini doğal hak sahibi gören ve kimseye hesap vermeyen askerlerle, her daim ülkenin ömrünü ve enerjisini tüketen koalisyonlarla, basiretsiz kaptanlarla yıpratılmış büyük bir gemiydi. Kısaca yakın tarihe kadar iç siyasette kısır tartışmalara mahkum edilmiş pusulasını yitirmiş Türkiye, 2002’de ”Yeter!” diyerek Ak Parti’ye bir fırsat verdi. O gün bu davaya gönülden bağlanarak çıktığımız yolda; hesap yapmadan, karşılık beklemeden, sonrasını düşünmeden önce millet önce vatan ülküsüyle destek verdiğimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve beraberinde şekillenen bu hizmet ülküsüne ama milletin teveccühü ile vekil olarak ama sivil siyaset yaparak desteğimizin ve çalışmalarımızın daim olacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Durmak yok yola devam”
Sosyolog Nedim Kılıç ülke üzerinde birçok oyun oynandığını vurgulayarak, “Bugün dünyanın gündemine oturmuş bir seçim sürecinin içindeyiz. Dünyadaki emperyal güçlerin ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde yaptığı kanlı bir hesap var. Bu durumun elbette farkındayız. Bize düşen bu hesabı bozmaktır. İşte bu noktada Kurtuluş Savaşı sürecinde her şeyini geride bırakıp milleti ve ülkesi için cepheye koşan bir asker gibi yıllar önce bu büyük gemiye kaptan olan ”Reis” diye nitelendirdiğimiz Sayın Erdoğan’ın dediği gibi bu yola kefenimizi giyip de çıktık. Tıpkı 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi davet beklemeden evimizden abdestimizi alıp nasıl çıktıysak bugün de aynı zihniyet aynı heyecan ve aynı ülküyle, bu yola bu yolculuğa hazırız. Şimdi 2002’deki ruh ve heyecanla davamıza ülkemize sahip çıkmak için hizmet vermek için 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği görevine talibiz. Durmak yok yola devam” diye konuştu.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba