Ana Sayfa MESAJLAR 22 Nisan 2016

Onur Sarıgül’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Sure Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sarıgül 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Onur Sarıgül mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı Atatürk çocuklara armağan etmiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımıza 23 Nisan’ın bayram olarak armağan edilmesi ayrı bir önem taşımaktadır. Dünya çocuklarının kutladığı tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda dünya çocukları ülkemizde bir araya gelmekte, dünya barışının temelleri atılmaktadır. Bizler de 23 Nisan tarihinin taşıdığı anlam ve öneme sahip çıkmak, bu mirası gelecek nesillere aktarmak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacak olan çocuklarımıza her daim güven duyuyoruz. Çocuklarımızın ülkesine, milletine faydalı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni her daim yapmalıyız. Milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba