Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Aralık 2018

Özcan Çakmakçı’ya Hemşerilerinden Destek

Ak Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Özcan Çakmakçı yeniden meclis üyesi olabilmek için aday adayı olduğunu hemşerileri ile bir araya gelerek açıkladı. Gogga Cafe ve Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Kars, Ardahan ve Iğdırlılar Derneği (KAIDER) Başkanı Çetin Çelebi başta olmak üzere dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Hemşerileri ile bir araya gelen ve istişarede bulunan Özcan Çakmakçı, “Bugün hemşerilerim, kanaat önderleri, derneğimizin kurucuları ile bir araya geldik ve istişarede bulunduk. Belediye meclis üyeliğim devam ederken yeniden aday adaylığı için onların görüşlerini, fikirlerini ve dualarını aldım. Sağolsunlar teveccüh gösterdiler. Yerel seçimlerin hem Arnavutköyümüze hem ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Rabbim çıktığımız bu yolda da yar ve yardımcımız olsun” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba