Ana Sayfa MESAJLAR 9 Eylül 2016

Özkan Kadı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Arnavutköy Emlakçılar Derneği Başkanı ve Kadıoğlu Emlak & İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kadı Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Özkan Kadı bayram mesajında, “İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar aynı zamanda millet olma ve ortak değerlerimizi güçlendirmenin, aramızdaki bağları geliştirmenin vesilesidir. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, köklü kültürümüzün ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Dünya milletleri arasında bizi farklı kılan bu özelliklerimiz, toplumsal yaşamımızın simgeleşen günlerinden olan bayramlarımızda daha güçlü hissedilmekte ve geleceğe yansımaktadır. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba