Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Mart 2019

Özkan Kaya: Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak

Arnavutköy İmrahor Mahallesi’nin sevilen simalarından Özkan Kaya muhtarlığa aday oldu. Özkan Kaya, “İmrahorun derdine aşina olmayan imrahora hizmet edemez” dedi

Hizmet etmenin eziyet olmadığı ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile bu yola çıkmış bulunmaktayım. Mahallemizde doğum büyüyen birisi olarak her köşesini sokak sokak biliyorum ve haliyle mahallemizin sorunlarını iyi biliyorum. İmrahorun derdine aşina olmayan imrahora hizmet edemez. İstişare kültürünün daha da gelişeceği bir İmrahor için mahalle sakinlerimizle birlikte yöneteceğiz. Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak. Üzerimize aldığımız vazifeleri ve tüm sorumlulukların bilincinde olarak layıkıyla görevimi yapacağımdan ve başaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımız ile iç içe olarak sorunlara birebir vatandaşlarımız ile birlikte çözüm üreteceğiz ve yetkili mercilerle irtibata geçip çözeceğiz. Mahallemizin en ücra köşesine kadar hizmet gelmesi adına çalışacağım ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzatacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz inanıyoruz başaracağız. Mahallemizde yaşayan tüm kesimlerin oyuna talibim” diyerek tüm mahalle sakinlerinden destek istedi.

Özkan Kaya Kimdir?
1974 Arnavutköy İmrahor Mahallesi doğumlu olan Özkan Kaya, İmrahor’da doğum büyümüştür. 20 yıldır özel bir şirkette çalışmaktadır. Kaya, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında da aktif görevlerde bulunmuştur. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

kadıoğlu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba